Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van alle soorten vloeren. De methoden van het reinigen hangt sterk af van het materiaal en de status van de vloer. De prijs varieert per methoden, vanaf €1,25 per m².

Daarnaast kunnen wij door onze hoge kwaliteit beschermdoppen toekomstige krassen na de reiniging voorkomen. Deze worden geplaatst onder stoel- en tafelpoten. Wij laten u graag de producten zien tijdens een bezoek.

Tapijt

Reiniging van tapijten en vloerkleden. Er is verschil in hoogpolig en laagpolig tapijt. De methode van reinigen hangt daarnaast ook af van de status van het tapijt. Dit kunnen onder andere de sproei-extractie methode en de bonnet methode zijn, maar er zijn meer methodes mogelijk.

Tegels

Complete reiniging van tegelvloeren en voegen. Uw vloer weer als nieuw! Wij reinigen onder andere sanitaire tegels, plavuizen en zelfs tuin/straat tegels. Ook bij tegels hangt de reiniging af van het materiaal van de tegels.

Natuursteen

Wij behandelen onder andere marmer, graniet en leisteen. De reiniging is uiteenlopend. Vraag daarom vrijblijvend meer informatie aan.

PVC

Een PVC vloer heeft een specifieke methode van reinigen. Wij kunnen het reinigen of strippen en conserveren. Wanneer de vloer gereinigd wordt, ziet de vloer er weer keurig uit, maar wordt er geen diepte reiniging uitgevoerd. Bij strippen en conserveren houdt het in dat de beschermlaag wordt verwijderd en dat er een nieuwe coating wordt aangebracht. De coating zorgt voor een beschermlaag, zodat het gemakkelijk weer schoongemaakt kan worden en tevens wordt de levensduur van de vloer verlengt.

Houten vloeren

Houten vloeren kunnen gereinigd, gecoat of geolied worden. Het reinigen van een houten vloer is zeer secuur werk. De reiniging wordt met zo min mogelijk water uitgevoerd. De materiaalkosten voor het behandelen van een houten vloer zijn duurder, waardoor de prijs stijgt. Het coaten en oliën zorgt voor een beschermlaag, waardoor vuil niet in de vloer kan trekken. Dit verlengt de levensduur van de vloer en de reguliere schoonmaak is tevens gemakkelijker.

Linoleum, Marmoleum, Artoleum

Wij laten uw linoleumvloer weer blinken. Na onze behandeling is uw vloer als nieuw.

Overige vloeren

Alle andere vloeren, zoals noppenvloeren en siergrindvloeren kunnen ook gereinigd worden. Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en om informatie en prijsopgaves te ontvangen.