Meubelstoffen

Voor de reiniging van meubelstoffen gebruiken wij in de meeste gevallen een sproei-extractiemethode en shampoorellen. Een vezelbeschermer kan indien gewenst geïmpregneerd worden. Dit zorgt er voor dat de viezigheid niet doordringt in de stof. Zo blijven de meubels langer mooi en krijgen zij een langere levensduur. Ook is het hierdoor niet meer nodig om de meubels op korte termijn te (laten) reinigen.

Interieur

Zowel stoffen- als leder meubelen kunnen door ons gereinigd worden. Bij stoffen bekleding wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van een sproei-extractiemethode of shampoorellen. Bij leder wordt het gereinigd/ ontvet. Zo nodig kan er een conditioner aangebracht worden die zorgt voor een beschermlaag.

Matrassen

Matrassen kunnen te allen tijde gereinigd worden. Bij heftige vervuiling zoals menstruatie, plas en ontlasting vlekken worden er extra kosten in rekening gebracht. In uiterste gevallen kunnen niet alle vlekken verwijderd worden.

Overig

Naast deze meubels kunnen wij alle andere materialen die met stof of leder bekleed zijn reinigen. Denk bijvoorbeeld aan poefjes of zelfs krabpalen en hondenmanden.