Tuinonderhoud

Tuinonderhoud tekst kun je hier aanpassen.

Tapijt

Reiniging van tapijten en vloerkleden. Er is verschil in hoogpolig en laagpolig tapijt. De methode van reinigen hangt daarnaast ook af van de status van het tapijt. Dit kunnen onder andere de sproei-extractie methode en de bonnet methode zijn, maar er zijn meer methodes mogelijk.

Linoleum

Wij laten uw linoleumvloer weer blinken. Na onze behandeling is uw vloer als nieuw.

Marmoleum

Wij laten uw linoleumvloer weer blinken. Na onze behandeling is uw vloer als nieuw.

Artoleum

Wij laten uw linoleumvloer weer blinken. Na onze behandeling is uw vloer als nieuw.

Tegels

Complete reiniging van tegelvloeren en voegen. Uw vloer weer als nieuw! Wij reinigen onder andere sanitaire tegels, plavuizen en zelfs tuin/straat tegels. Ook bij tegels hangt de reiniging af van het materiaal van de tegels.

Houten vloeren

Houten vloeren kunnen gereinigd, gecoat of geolied worden. Het reinigen van een houten vloer is zeer secuur werk. De reiniging wordt met zo min mogelijk water uitgevoerd. De materiaalkosten voor het behandelen van een houten vloer zijn duurder, waardoor de prijs stijgt. Het coaten en oliën zorgt voor een beschermlaag, waardoor vuil niet in de vloer kan trekken. Dit verlengt de levensduur van de vloer en de reguliere schoonmaak is tevens gemakkelijker.

Natuursteen

(tekst mag hier)

PVC

Een PVC vloer heeft een specifieke methode van reinigen. Wij kunnen het reinigen of strippen en conserveren. Wanneer de vloer gereinigd wordt, ziet de vloer er weer keurig uit, maar wordt er geen diepte reiniging uitgevoerd. Bij strippen en conserveren houdt het in dat de beschermlaag wordt verwijderd en dat er een nieuwe coating wordt aangebracht. De coating zorgt voor een beschermlaag, zodat het gemakkelijk weer schoongemaakt kan worden en tevens wordt de levensduur van de vloer verlengt.

Overige vloeren

Alle andere vloeren zoals noppenvloeren en siergrindvloeren kunnen ook gereinigd worden. Het zijn er eigenlijk te veel om op te noemen. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken bij andere vloeren.

Wil je iets laten reinigen wat hier niet bij staat? Wij gaan geen klus uit de weg! Laat het ons weten en wij laten je weten wat wij voor je kunnen betekenen. Ook kunnen wij je gratis en vrijblijvend advies geven.